Съпругата на губернатора на Калифорния -  Дженифър Сибъл Нюсъм, свидетелства

...
Съпругата на губернатора на Калифорния -  Дженифър Сибъл Нюсъм, свидетелства
Коментари Харесай

Съпругата на губернатора на Калифорния обвини Харви Уайнстийн в изнасилване

Съпругата на губернатора на Калифорния -  Дженифър Сибъл Нюсъм, свидетелства по делото срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн и го упрекна в обезчестяване, оповестяват медиите оттатък океана. По думите ѝ, тя е била изнасилена през 2005 година, когато се е опитвала да гради кариера на актриса и продуцент.

 

Пред съда в Лос Анджелис русокоската описа, че е срещнала Харви Уайнстийн в рамките на кино фестивал в Торонто, когато е била на 31 години. Седмици след запознанството им Уайнстийн я е поканил на среща в 5-звездния комплекс " Peninsula ", ситуиран в Бевърли хилс, щата Калифорния, която приела, така като смятала, че става въпрос за бизнес среща. Пред съда тя призна, че макар догатката си е била сюрпризирана от обстоятелството, че би трябвало да се срещне с него в хотелски апартамент.

 

Когато отишла на срещата, се оказало, че той надалеч не бил заинтригуван от разискването на филмовите ѝ планове. Вместо това отишъл в банята, след което я извикал при себе си и упражнил секусално принуждение върху нея.

 

Бившият кино продуцент излежава 23-годишна присъда за полови закононарушения в Ню Йорк. Той стана лице на акцията #MeToo преди пет години. Сега той би трябвало да дава отговор пред съда в Лос Анджелис по 11 обвинявания за обезчестяване и полово нахлуване. Мъжът пледира, че е почтен. Адвокатите му споделиха, че половите връзки са били доброволни и са част от " кастинг културата " в Холивуд.

 

Съпругата на калифорнийския губернатор е една от 4-те дами, чиито обвинявания станаха съображение за делото в Лос Анджелис.

 

По времето на изнасилването Сибъл Нюсъм към момента не се е познавала със брачна половинка си Гавин Нюсъм. Той не е знаел какво се е случило на любимата му до интервала на обществените обвинявания против Уайнстийн.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР